99.00 лв
Цвят
бял
бял
Размер
UNI
Информация за продукта
Артикул: 113423

Ергономичната възглавница с пълнеж от чиста вълна и естествен латекс люспи представлява перфектното съчетание за качествен и здравословен сън. Ръчно изработена , тази възглавница осигурява регулируема височина за най-голямо удобство, докато естественият латекс добавя еластичност и поддръжка.
Вълнената структура предоставя необходимата опора и правилна позиция по време на сън, а също така регулира температурата, осигурявайки прохлада през лятото и топлина през зимата. Това помага за по-дълъг и по-дълбок сън, като същевременно премахва нощните изпотявания и осигурява суха и комфортна спалня.
Възглавницата е напълно натурална и не съдържа токсични химикали или летливи органични съединения. Тя е хипоалергенна и подходяща за всички възрасти, включително и за хора с алергии или множествено химическо чувствителни. Освен това, вълненият пълнеж е естествен забавител на горенето и има антимикробни и антибактериални свойства.

Този продукт е 100% биоразградим и е изработен с устойчиви и възобновяеми материали, което го прави не само добър за вас, но и за околната среда.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.