65.00 лв
Цвят
бял
бял
Размер
60/40 cm 24/16 inch
Информация за продукта
Артикул: 113356

Добре дошли в света на комфорта и качеството за вашето дете!
Детската/юношеската възглавница с шев по средата и цип представлява перфектното решение за комфорт и подкрепа по време на сън или почивка. След дълги проучвания създадохме тази възглавница, която расте заедно с детето Ви с мисъл за оптимално удобство и здравословен сън, а ето и някои от ключовите характеристики на този продукт:

1. Регулируем пълнеж: Възглавницата разполага с цип, който позволява на родителите да регулират височината и мекотата на пълнежа в съответствие с предпочитанията и нуждите на детето. Това осигурява персонализирано и удобно усещане за сън. Пълнеж 100% натурална мериносова вълна.

2. Удобен калъф: Калъфът на възглавницата е изработен от мек и дишащ материал, който осигурява приятно усещане и комфорт по време на сън. Той лесно се сваля с помощта на ципа и може да се пере в пералнята, като се извади вътрешният пълнеж.

3. Хигиенен и лесен за поддръжка: Периодичното изпиране на калъфа и проветряване на вътрешният пълнеж са важни за поддържането на хигиената на възглавницата. Този продукт е лесен за поддръжка и осигурява чист и здравословен сън на вашето дете.

4. Подкрепа и комфорт: Шевът по средата на възглавницата осигурява допълнителна подкрепа за главата и врата на детето, като гарантира правилна позиция по време на сън. Това помага за предотвратяване на натоварването на врата и гърба и осигурява комфортен и безпроблемен сън.

Тези характеристики правят детската/юношеската възглавница с шев по средата и цип идеален избор за вашето дете, като гарантира не само качествен сън, но и здравословно развитие и удобство.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.