179.00 лв
Цвят
бежов
бежов
Размер
UNI
Информация за продукта
Артикул: 113374

За Комфорт и Безопасност на Вас и Вашия Бебе: Ръчно Изработена Възглавница за Кърмене

Добре дошли в света на удобството и защитата, където се грижим не само за вашето удобство, но и за здравето на вашето бебе. Нашата ръчно изработена възглавница за кърмене е ключът към това специално място.

Съчетавайки пълнеж от нежна вълна с интелигентни свойства, възглавницата предоставя стабилна опора, запазвайки при това усещането за нежност и мекота. Тази комбинация осигурява идеален баланс за вас и вашето бебе.

Вълната - дишащ материал със специални свойства - ще поддържа вас и вашето бебе прохладни през жегите на лятото и топли през зимните студове. Способността й да регулира влагата осигурява комфорт и сухота, като в същото време е хипоалергенна и подходяща за всички, включително новородени и хора с алергии.

Забравете за безпокойствата - нашата възглавница за кърмене е устойчива на плесен и прахови акари. С антимикробни и антибактериални свойства, тя създава безопасна среда за вашето бебе, без да съдържа химикали и синтетика. Този 100% биоразградим продукт е изработен от устойчиви и възобновяеми материали, като се грижим и за нашата планета.

Възможности за персонализация - можем да изработим възглавницата в различни размери и форми, съобразени с вашите нужди. Предлагаме и опционален свалящ се калъф за по-лесна поддръжка, за да продължите да се наслаждавате на удобството.

РАЗМЕР: 160 х 35 см
Използвайте я като възглавница за кърмене, възглавница за бременни или възглавница за цялото тяло.

Отделете време за важните моменти с вашето бебе, като се възползвате от комфорта и подкрепата на нашата ръчно изработена възглавница за кърмене.
С цип за регулиране на пълнежа.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.