139.00 лв
Цвят
бял
бял
Размер
40/130 cm
Информация за продукта
Артикул: 113434

Един сън, сбъднал се за тези, които търсят пълно удобство, екологичната възглавница на Interblanket - възглавница за тяло, е нашата най-добре пазена тайна за намаляване на стреса и по-бързо заспиване.

Тази възглавница за тяло с пълнеж вълна и естествен латекс и памук може да бъде голяма помощ при насочване на тялото ви за оптимално удобство, като поддържа естественото успокояване на нервната система чрез ефекта на прегръдката.

- Спящите на страни, използващи подходящо персонализирана възглавница, ще открият, че тя оправя гръбначния стълб, като поддържа горната ръка и крак. Тя предотвратява прегърбване на раменете и ханша и отстранява болката и стреса на врата и коленете, което води до по-дълъг сън с по-малко болка.

- Оптималното насочване може също така да намали или отстрани хъркането и апнеята по време на сън.

- Прегръдката на възглавницата отпред или подкрепата й зад гърба ви предлага чувство за сигурност и успокояващ комфорт, което може да разреши тревожността и стреса и да ви помогне да заспите по-бързо.

- възглавницата за тяло може да изиграе няколко подпомагащи роли по време на бременността, като помага с насочването по време на сън или предостава гъвкава подкрепа за кърмене на новородено или удобство с малко дете. Това го прави чудесен подарък за бъдещи семейства .

- Прекалено топло или студено в леглото? Вълнената възглавница за тяло на Interblanket е естествено терморегулиращ, благодарение на вродените свойства на чистите, естествени компоненти и пълното отсъствие на нещо синтетично или токсично.

Вашата възглавница е с неизбелен органичен памучен калъф.


Тази естествена хипоалергенна и устойчива на прахови акари възглавница може да се направи по ваш размер, което я прави гъвкава и подкрепящ за всички типове тела в различни ситуации. Тя е най-доброто допълнение към вашето легло, диван или където и да отидете за почивка, релаксация и удобство.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.