299.00 лв
Цвят
бежов
бежов
Размер
60/120 cm
Информация за продукта
Артикул: 113417

Представяме ви нашето уникално и специално ръчно изработено бебешко матраче с пълнеж от 100% вълна, с размери 60 на 120 сантиметра. Този продукт е създаден с максимално внимание към детайла и предлага неповторим комфорт и безопасност за вашия малък ангел.

Ето някои от основните характеристики и предимства на нашето бебешко матраче:

1. **Изцяло естествен пълнеж от 100% вълна:** Нашето матраче е направено изцяло от вълна, без каквито и да било синтетични материали или примеси. Това осигурява естествена вентилация и регулиране на топлината, като същевременно предпазва деликатната кожа на бебето от вредни вещества.

2. **Ръчно изработено с любов и грижа:** Всяко матраче се изработва ръчно от нашите опитни майстори, които се грижат за всяка детайлна шев и за качеството на материалите.

3. **Подходящо за бебешкия сън:** Размерът на матрачето е идеален за стандартната детска кошара с размери 60 на 120 сантиметра. То осигурява комфортно и безопасно спане на вашето бебе, като му предоставя оптимална поддръжка и уют през цялата нощ.

4. **Натурална регулация на влажността:** Вълненият пълнеж на матрачето е изключително дишащ и има способността да абсорбира влага, като така поддържа суха и комфортна среда за сън на вашето бебе.

5. **Сертифицирани качество и безопасност:** Нашите продукти са сертифицирани съгласно най-високите стандарти за качество и безопасност, гарантирайки ви, че сте инвестирали в най-доброто за вашето дете.

6. **Устойчивост и издръжливост:** Изработено с висококачествени материали и професионално изпълнение, нашето бебешко матраче е устойчиво и издръжливо на износване, осигурявайки дълготрайна употреба.

7. **Лесно поддръжка:** Матрачето може лесно да се почиства и поддържа, като просто се проветрява и излага на слънце.

С нашето бебешко матраче с пълнеж от 100% вълна вашето бебе ще се наслаждава на мекотата, уюта и безопасността на естествените материали, осигурявайки му спокоен и комфортен сън през цялата нощ.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.