69.00 лв
Цвят
бежов
бежов
Размер
37
38
39
40
41
38
Информация за продукта
Артикул: 113383

Съчетавайки мериносовата и камилската вълна, ние създадохме невероятно меки, удобни и луксозни домашни чехли. Вълната е идеален материал за домашни чехли и пантофи, носещи комфорт и стил.

Тази чудесна материя притежава способността да регулира температурата и влажността, предпазвайки краката от изпотяване и претопляне. Забравете за дразнещите вълнени пуловери от детството - нашите домашни чехли са нежни към кожата и предлагат изключителен комфорт.

Естествената вълна, от която са направени, се отличава с високи хигиенни качества, което я прави антибактериална, хипоалергенна и резистентна на акарите от домашния прах. Така не само ви грее и предпазва, но и осигурява свежест и хигиеничност.

Нашият продукт е сертифициран с Oeko-Tex® Standard 100 и Woolmark®, което означава високо качество и спокойствие за вас.

Продуктите се отличават с мека неплъзгаща се подметка, идеална за всякакви повърхности.

Искаме да ви предупредим, че поради химичния състав на естествената вълна, вълнените продукти може леко да се различават по цвят от оригиналната снимка на продукта, както и да има влакнести топчета по повърхността или естествена загуба на вълнени нишки. Това е нормално и не се приема за производствен дефект.

При използването на вълнените продукти може да усетите специфична миризма, която идва от естествената вълна. Ако този мирис ви притеснява, препоръчваме да проветрите продукта на сухо място, без да го излагате на директна слънчева светлина.

За максимален комфорт у дома, не забравяйте, че чехлите или пантофите са по-приятни, когато са малко по-големи от стандартния ви размер обувки. Вашето удовлетворение е наш приоритет.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.