40.00 лв
Цвят
лилав
лилав
Размер
UNI
Информация за продукта
Артикул: 113382

Комплектът с вълнени топки за сушилня и етерично масло от лавандула. С този комплект ще преобразите целия процес на сушене на вашите дрехи.

**Какво получавате:**

1. **6 Вълнени Топки за Сушилня:** Всяка от тези топки е изработена от 100% натурална мерино вълна. Те са екологични и рециклируеми. Всичко, което трябва да направите, е да ги сложите в сушилнята заедно с вашите дрехи.

2. **Етерично Масло от Лавандула:** В комплекта ще намерите също и бутилка с чисто етерично масло от лавандула. Това масло не само придава на вашите дрехи уникален аромат, но и има релаксиращи свойства.

**Ползи:**

- **Ефикасност при сушене:** Вълнените топки разделят вашите дрехи в сушилнята, позволявайки топлотата да циркулира по-равномерно и бързо. Това ви позволява да спестите време и енергия при сушенето.

- **Антистатични и меки дрехи:** Топките премахват статичното електричество и правят вашите дрехи по-меки на допир.

- **Аромат на лавандула:** Добавете няколко капки от етеричното масло и вашите дрехи ще придобият удивителен аромат на лавандула.

**Защо да ги изберете:**

Този комплект ви предоставя пълен контрол над процеса на сушене на вашите дрехи. Вие решавате какъв аромат да имат, как да бъдат меки и без статично електричество. Това е не само практичен продукт, но и екологичен и здравословен начин да се грижите за вашия дом и дрехи.

Поглезете себе си и своите дрехи с този вълнен комплект - вашето бъдеще сушене никога няма да е било по-приятно и ефикасно.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.