56.00 лв
Цвят
бежов
бежов
Размер
UNI
Информация за продукта
Артикул: 113378

2х Комплект от 6 вълнени топки за сушилня Wool Dryer Balls- спестяваш 4 лева
Бърза поръчка телефон 0888015999
Вълнените Топки за Сушилня: Твоят Здравословен Избор за Пране и Сушене
Защо да се залагаме на химични добавки, когато можем да си спестим този натиск върху здравето и околната среда? Вълнените топки за сушилня са екологичното и здравословно решение, което ще направи твоето пране и сушене по-лесно, по-бързо и по-екологично.
Как Да Използваш Вълнените Топки

1. Постави Топките с Дрехите: Просто добави вълнените топки в сушилнята заедно с дрехите си за сушене. Те ще направят всичко останало.

2. Аромат по Твой Избор: Обичаш ли приятен аромат? Няма проблем! Капни 2-3 капки от твоето любимо етерично масло върху всяка топка преди сушенето. Или дори след средата на цикъла за по-силен аромат.

3. Съхранение на Топките: След изсушаване на дрехите, можеш да съхраняваш вълнените топки в сушилнята или в придружителната торбичка.
Защо Да Избереш Вълнените Топки

- Натурални и Без Химия: Тези топки са направени от 100% първокласна новозеландска вълна без синтетични добавки. Забрави за химичните омекотители и ароматизатори.

- Икономични и Екологични: Вълнените топки са дълготрайни и издържат над 4-5 години, издържат повече от хиляда зареждания на сушилнята. Ще спестиш пари и енергия.

- Ускоряват Процеса на Сушене: Подскачайки в сушилнята, те създават въздушни джобове между тъканите, позволявайки на топлината и въздуха да циркулират по-добре. Резултатът - до 25% по-бързо сушене на дрехите.

- Намаляват Статичното Електричество: Забрави за досадното статично залепване на дрехите. Вълнените топки го предотвратяват.
Естествен Аромат: С тези топки, ароматът е по твой избор. Добави няколко капки от органично етерично масло и дрехите ти ще бъдат натурално свежи и чисти.

Нека се откажем от химията и да се заложим на природата. Вълнените топки за сушилня са твоят ключ към по-здравословно, по-икономично и по-екологично пране и сушене. Довери се на тях и преживей разликата.

Състав

100% вълна

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.