29.00 лв
Цвят
многоцветен
многоцветен
Размер
43/57 cm
Информация за продукта
Артикул: 113364

Изпълнете своя дом с естествена красота и функционалност с нашата ленена домакинска кърпа!
Абсорбираща и бързосъхнеща: Нашата ленена домакинска кърпа е идеалният помощник във вашата кухня или баня. Ленът е известен със своите абсорбиращи свойства, които я правят перфектна за почистване на повърхности и изсъхване на съдове и чинии.
Нежна към повърхности: Ленът е мекък и нежен към повърхностите, като ги предпазва от надрасквания и наранявания. Това го прави идеален избор за почистване на деликатни предмети и стъкло.
Екологичност и устойчивост: Нашата домакинска кърпа е направена от 100% лен, което я прави екологичен и устойчив избор. Ленът е биоразградим и произведен от възобновяем ресурс, който не замърсява околната среда.
Стил и елегантност: Нашите ленени домакински кърпи са прекрасно допълнение към вашия дом. Стилният дизайн и натуралният цвят придават уют и елегантност на всяко помещение.
Дълготрайност: Ленът е издръжлива материя, която осигурява дълготрайна употреба на нашите кърпи. Те ще ви служат верно и надеждно в продължение на много години.
Подходящи за подарък: Нашите ленени домакински кърпи са чудесен подарък за всяка домакиня или домакин, които ценят естествената красота и удобството в дома си.

Разнообразието от ползи и стил, които предлага нашата ленена домакинска кърпа, я прави неотменна част от вашия дом. Преобразете своето пространство с естествената и изискана красота на ленената домакинска кърпа от нас!

Състав

100% лен

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.