79.00 лв
Цвят
многоцветен
многоцветен
Тегло
370.000 kg
Размер
85/185 cm
Информация за продукта
Артикул: 113452

Представяме ви нашата изключителна шарена плажна кърпа пещемал – идеалният спътник за вашите летни приключения! Тази кърпа съчетава в себе си традиционен турски дизайн с модерни цветови нюанси, които ще придадат стил и комфорт на всяко ваше пътуване до плажа или басейна.

Характеристики:

- Многоцветен Дизайн: Съчетание от ярки и наситени цветове, които ще привлекат вниманието и ще добавят щипка настроение на всеки плаж.
- Двулицева Конструкция: От едната страна гладка, за да се насладите на мекота и комфорт, а от другата – хавлиена, за бързо и ефективно попиване на водата.
- Лекота и Компактност: Лесно се сгъва и не заема много място във вашата чанта, което я прави идеалният избор за пътувания и излети.
- Висококачествени Материали: Изработена от 100% натурален памук, който е нежен към кожата и изключително устойчив на многократно пране.
- Размери: С размери, подходящи за цялото семейство, тази кърпа ще ви осигури достатъчно пространство и комфорт.

Предимства:

- Бързо съхнене: Хавлиената страна на кърпата е проектирана да абсорбира влагата ефективно и да изсъхва бързо, за да сте винаги готови за следващото ви приключение.
- Устойчивост и Издръжливост: Висококачествените материали гарантират дълъг живот на кърпата, дори при интензивно използване.
- Лесна поддръжка: Може да се пере в пералня и не губи цветовете си след многократно пране.

Идеалната Компания за Вашите Летни Дни

Независимо дали се наслаждавате на слънчевите лъчи на плажа, пикник сред природата или релакс край басейна, нашата шарена плажна кърпа пещемал е вашият перфектен избор. Със своите ярки цветове и висококачествена изработка, тя ще бъде вашият незаменим аксесоар за лятото.

Подарете си лукс и комфорт с тази невероятна плажна кърпа и превърнете всяко изживяване в истинско удоволствие! Купете сега и се насладете на неповторимото качество и стил на Odeala.bg!

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.