39.00 лв
Цвят
черен
черен
Тегло
300.000 kg
Размер
95/170 cm
Информация за продукта
Артикул: 113460

**Описание на Пештемала:**

**Изключително Мек и Екологичен Пештемал от 100% Памук**

Потопете се в лукса на нашия изключителен пештемал, изработен от 100% чист памук. Този висококачествен продукт е идеалният избор за всеки, който цени комфорта, стилът и устойчивостта.

**Неповторима Мекота и Комфорт**
Нашият пештемал е изключително мек на допир, благодарение на внимателно подбраните натурални материали. Независимо дали го използвате на плажа, в банята, в спа центъра или като стилен аксесоар, той ще ви осигури несравним комфорт и уют.

**Отлична Абсорбция и Бързо Съхнене**
Памукът, от който е изработен нашият пештемал, е известен със своите отлични абсорбиращи свойства. Това го прави идеален за използване след душ или плуване, като абсорбира влагата бързо и ефективно. Освен това, пештемалът съхне много по-бързо от стандартните хавлии, което го прави перфектен за пътувания и ежедневна употреба.

**Устойчив и Екологичен Продукт**
Ние сме посветени на създаването на продукти, които са добри както за вас, така и за околната среда. Нашият пештемал е изработен от 100% натурални материали и е напълно биоразградим. Поддържаме етични и устойчиви производствени практики, за да гарантираме, че нашите продукти са добри за природата.

**Стил и Многофункционалност**
Този пештемал е не само функционален, но и невероятно стилен. Със своите елегантни и изчистени линии, той ще добави нотка на изисканост към всеки ваш аутфит или интериор. Може да се използва като плажна кърпа, спа кърпа, кърпа за баня, парео, шал и дори като декорация в дома.

**Компактен и Лесен за Пренасяне**
Нашият пештемал е лек и компактен, което го прави идеален за пътувания. Лесно се сгъва и заема минимално място в багажа ви, така че винаги може да бъде с вас, където и да отидете.

**Поддръжка и Дълготрайност**
Пештемалът е лесен за поддръжка и пране, запазвайки своята мекота и красота след многократни изпирания. Инвестирайте в качеството и издръжливостта с нашия премиум памучен пештемал.

**Заключение**
Насладете се на лукс, комфорт и устойчивост с нашия 100% памучен пештемал. Подарете си или на любимите хора този изключителен продукт и се убедете сами в неговите превъзходни качества. Поръчайте сега и се потопете в света на натуралната мекота и стил.

Състав

100% Памук

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.