99.00 лв
Цвят
многоцветен
многоцветен
Размер
UNI
Информация за продукта
Артикул: 113368

Интригуващо ленено кимоно - неповторим стил и комфорт за дома и плажа!

Добре дошли в света на естествената изтънченост и ненадминат комфорт! Нашето ленено кимоно е създадено с идеята да ви предостави единствено удоволствие както в домашната обстановка, така и на плажа.

Ленът - природният режим на стил, привличащ с всяка детайлна нишка! Нашето кимоно е изработено от висококачествен лен, който отлично представя съчетанието на лекота и устойчивост. Тази прекрасна материя е нежна към кожата, осигуряваща приятно докосване и дишаща, за да ви предостави изключителен комфорт през целия ден.

Стил и елегантност - две отличителни черти, които превръщат нашето ленено кимоно в неустоимо облекло за вашия дом и плажни приключения. Прецизно изрязано и безупречно изработено, то ще ви придаде още повече очарование и увереност, където и да се намирате.

Първокласният лен осигурява уникални функционалности, които го правят идеален за летни дни на плажа. Бързосъхнещ и високоабсорбиращ, нашето кимоно е партньорът, на когото можете да разчитате след релаксиращо къпане. Допълнително, ленът е известен със своите естествени свойства да осигурява добра вентилация, което го прави перфектен за топлите летни дни.

Бъдете в допир с природата и се потопете в атмосферата на лукс и удобство с нашето ленено кимоно! Отдайте се на удоволствието да го носите у дома или на плажа, за да усетите уникалното съчетание от естетика и удобство в едно!

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.