89.00 лв
Цвят
син
син
Изчерпана наличност
Информация за продукта
Артикул: 113361

Разкрийте своя стил и усет към природата с нашата уникална ленена кърпа - двулицева и вдъхновена от дънковия десен!
Дизайн на две лица: Нашата ленена кърпа е създадена със специално внимание към детайлите, предоставяйки ви две различни лица на един продукт. Едната страна е изящно декорирана със забележителен дънков десен, докато другата страна предлага класическа и изчистена визия.

Перфектна за плажа и пикник: Ленът е естествена материя, която не само излъчва усещане за елегантност, но и е невероятно удобен и дишащ. Нашата кърпа е лека и супер практична, идеална за вашите плажни приключения или романтични пикници на природата.

Екологично и нежно към кожата: Изработена от 100% лен, нашата кърпа е безупречно екологичен избор. Ленът е биоразградим и възобновяем ресурс, който не замърсява околната среда. Природата ще ви благодари за този устойчив избор!
Бързосъхнеща и попиваща влагата: Ленената кърпа е известна със своите бързосъхнещи свойства. Тя е отличен партньор по време на летните дни, когато жадувате за моменти на свежест и комфорт.
Стил и уникалност: Ако търсите нещо уникално и стилно, нашата ленена кърпа с дънков десен е перфектният избор. Тя не само ще ви отличава сред множеството, но и ще придаде на вашето лятно преживяване неповторимо излъчване.
Внимание към детайла: Качеството на нашите продукти е от основно значение за нас. Всеки един шев, цвят и текстура са изпипани до съвършенство, за да получите най-доброто усещане и удоволствие от вашата ленена кърпа.

Разкрийте своя индивидуален стил и се потопете в удобството и естествената красота на нашата ленена кърпа - истински знак за отличителен и екологичен избор!

Състав

100% лен

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.