99.00 лв
Цвят
бял
бял
Тегло
1.500 kg
Размер
60/120
Информация за продукта
Артикул: 113183

Вълнен детски топ матрак изработен ръчно с пълнеж мерино вълна.
Най-добрият здравословен топ матрак за деца, съчетаващ ръчна изработка и луксозен комфорт. Вълненият топ матрак от Interblanket предлага несравнима подкрепа и удобство по време на сън за вашето дете.

Изработен от изключително дишаща вълнена материя, този топ матрак осигурява отличен контрол на температурата и влажността през всеки сезон. Запазва детето хладно през лятото и топло през зимата, създавайки по-продължителен и по-дълбок сън.

Матраците на Interblanket се изработват без употреба на химикали и синтетични материали, включително забавители на горенето и лепило. Това гарантира, че вашето дете спи в безопасна среда, свободна от токсини.

Вълната е естествено резистентна на акари, плесен, микроби и бактерии. Тя не отделя токсични газове и вредни органични съединения. Благодарение на своите хипоалергенни свойства, вълната е подходяща както за новородени, така и за деца, страдащи от различни видове алергии и чувствителности към химикали.

Този матрак може да бъде използван и като възглавница за пода, осигурявайки допълнителен комфорт, когато вашето дете надраска леглото си.

С 100% биоразградим продукт, изработен само с устойчиви и възобновяеми материали, матрацът на Interblanket е не само здравословен избор за вашето дете, но и устойчиво решение за околната среда.

Състав

100% вълна

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете натурални продукти с гарантирано качество от български производител!
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
30 дни за връщане и замяна
30 дни за връщане и замяна
Можете да върнете поръчаните от вас продукти в 30 дневен срок без да посочвате основание.
+359888015999
+359888015999
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.